Wij, van Bouwbedrijf GECO ALKMAAR en APART Keukens, heten u van harte welkom op onze website.

Bouwbedrijf GECO ALKMAAR is een bouwbedrijf met een grote deskundigheid voor nieuwbouw, verbouw en renovatie, voor zowel woningbouw en utiliteitsbouw. Tevens hebben we ons gespecialiseerd in het maken van woningaanpassingen voor mensen met een beperking. Omdat er steeds meer vraag kwam van onze opdrachtgevers om naast het gebruikelijke bouwkundige werk tevens keukens en overige interieurtoepassingen te verzorgen is in 1994  APART Keukens opgericht als onderdeel van Bouwbedrijf GECO ALKMAAR.
Bouwbedrijf GECO is in 1979 opgericht door Gerard Zonneveld en Co Quant. Samen hebben ze het bedrijf tot een gerenommeerd bedrijf opgebouwd. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de eerste twee letters van de namen van de eigenaren.

Per 1 januari 2013 is Gerard uitgetreden en heeft tot augustus 2019 als ZZP-er (Zelfstandige Zonder Personeel) in de werkplaats van APART Keukens gewerkt. Co is aangebleven als eigenaar en vanaf het kantoor behandelt hij alle werken voor het bouw- en interieurbedrijf. Daarnaast is Alex Quant per 1 januari 2013 mede-eigenaar geworden en zal zich voornamelijk bezighouden met het voorbereiden en calculeren van diverse werken.
Door bovenstaande verandering heet Bouwbedrijf GECO vanaf 1 januari 2013 Bouwbedrijf GECO ALKMAAR. Uiteraard blijft onze goede service, zoals u van ons gewend bent, hetzelfde!

U ziet op onze website verschillende links. Door op één van de links te klikken, verschijnt er meer informatie.
Om een beeld te krijgen van de projecten die we de afgelopen jaren hebben uitgevoerd op bouw- en interieurgebied kunt u klikken op de link “Projecten”.

Ook kunt u hier onze item over het bedrijf bekijken die door Woontips (programma van RTL 4) is gemaakt.
Wie zijn wij? Wie zijn wij? Wie zijn wij? Wie zijn wij? Wie zijn wij?