Wij, van Bouwbedrijf GECO ALKMAAR en APART Keukens, heten u van harte welkom op onze website.

Bouwbedrijf GECO ALKMAAR is een bouwbedrijf met een grote deskundigheid voor nieuwbouw, verbouw en renovatie, voor zowel woningbouw en utiliteitsbouw. Daarbij hebben we ons gespecialiseerd in het maken van woningaanpassingen voor mensen met een beperking. Omdat er steeds meer vraag kwam van onze opdrachtgevers om naast het gebruikelijke bouwkundige werk, ook de keukens en overige interieurtoepassingen te verzorgen. Is in 1994 APART Keukens opgericht als onderdeel van Bouwbedrijf GECO.
Bouwbedrijf GECO is in 1979 opgericht door Gerard Zonneveld en Co Quant. Samen hebben ze het bedrijf tot een gerenommeerd bedrijf opgebouwd.
De naam van het bedrijf is samengesteld uit de eerste twee letters van de namen van de eigenaren.
 
Ondertussen is er een nieuwe generatie opgestaan en heeft Alex, de zoon van Co, het bedrijf per 1 januari 2022 volledig overgenomen.
Hij leerde al de fijne kneepjes van het vak sinds 2008 en is nu volgroeid tot een volwaardige sparringpartner voor zowel het bouwbedrijf als het interieurbedrijf.
Van volledig stoppen is nog geen sprake, Co blijft wel een paar uur week werkzaam in het bedrijf.
 
Uiteraard blijft onze goede service, zoals u van ons gewend bent, hetzelfde!
 
U ziet op onze website verschillende links. Door op één van de links te klikken, verschijnt er meer informatie.
Om een beeld te krijgen van de projecten die we de afgelopen jaren hebben uitgevoerd op bouw-, interieur- en keukengebied kunt u klikken op de link “Projecten”.

Ook kunt u hier ons item over het bedrijf bekijken die door Woontips (programma van RTL 4) is gemaakt.

 
Wie zijn wij? Wie zijn wij?